Насловна О нама Download Везе Контакт

Моје мишљење о Радовану Караџићу

  Излазим на све митинге који су организовани поводом хапшења Радована Караџића поносно носећи мајицу са натписом СРБИЈА! Док шетам са људима који нису одустали од своје земље и својих хероја, неколицина њих ме и даље гледа као да се пита шта ја ту радим и шта сви ми радимо?! И ја се то исто питам! Шта ја ту радим кад би они-људи наводно зрелији и паметнији, требало да буду ту и подрже патриотску владу! Кад би требали да поносно стану ту због себе и своје земље! Зар треба да им деца од 16 година показују како да се боре?! Зар да их тек сопствена несрећа наведе да стоје у реду за правду?!
 Доктор Радован Караџић је симбол борбе за слободу српског народа. Покушавао је да у атмосфери издајства и хаосу грађанског рата спаси сто се спасити могло. Из његове борбе родила се поносна Република Српска, и слобода у којој наша браћа и сестре данас живе. Сва поносна и часна Србија је занемела од ударца који су јој нанели душмани овим срамним чином. 40,000 Срба је страдало у рату у БиХ. Хапшењем Караџића ови људи ће у историју да оду као злочинци а не као они који су бранили своје домове. Продали су човека који је створио РС и спречио да се понови покољ који су усташе починили у 2.светском рату.
Да тако продајемо свог вођу и хероја, а после нам исти они који нас нападају и уништавају постављају нове и нове услове. Шта је следеће признаћемо Косово?!
Шта ће бити са српским народом кад га осуде?! "Политика" описује и назива Радована Караџића "хашки оптуженик" a не бивши политички вођа босанских Срба. Ставиће му лисице на руке као што су то урадили са С.Милошевићем па онда ту слику пренети целом свету и тако нас омаложавати још једном, а ми ћемо а причамо како Србија испуњава све услове за улазак у цивилизовану Европу и наша савест ће бити чиста јер тако кажу да треба наши европски и амерички новокомпоновани партнери. Србија се упре свим снагама не би ли постала модерна колонија. Треба ли да будемо и поносни робови?!Само зато што, део мог народа мисли да ће живети боље и срећније!
Сви Срби у затвору, а сви остали злочинци на слободи, и питам се чему се ти људи толико радују?! Интересује ме, чиме ће нас свет сад наградити! Укидање виза, улазак у Нато, улазак у Европску Унију (без Косова, наравно...).... Честитам срамним потомцима Лазаревим и Карађорђевим, продали су образ за пар кредита и неонских знакова. Толико данас њима вреди српски понос. Од сутра ће сви они да летују на Азурној обали и да возе луде аутомобиле. Горко је данас свакм правом Србину и у срцу и у устима....
И сви смо више него икад уз нашег поносног хероја. Када се већ десило и ово зло да нам ухапсе и Радована, онда барем пожелимо да и његова одбрана заблиста у Хагу попут одбране других српских јунака. И нека Радован тамо каже све оно лоше што зна о нашим америчким и европским душманима. Нека суђење себи претвори у остављање драгоценог материјала будућим непристрасним истраживачима и тумачима историје. Сада је за такву науку сувише рано, тј. превише је непосредног политичког интереса великих сила. А за педесетак година, застидеће се неки потомак наших садашњих душмана за све зло које његови преци починише Србима, застидеће се неправде која је нанесена српском народу.
 Радован Караџић живи као ходајућа легенда у срцу сваког српског патриоте на свету постајући најчуванији песник свих времена у души народа. Слобода за Караџића!  
Нека нас виде. Могу нас звати како год желе. Могу писати шта год желе. Али ми ћемо показати да Срби још живе. Мука ми је од ЕУ и „трансатланских“ и које каквих интеграција, где је ИН бити хомосексуалац, а АУТ бити патриота, где је ИН бити секташ, а АУТ ићи у цркву, где је нормално подилазити онима који те шиканирају и пљују. После овог да ли уопште вреди бити Србин?! НАРАВНО! Изађи на митинг и бори се!

аутор ће из безбедносних разлога остати анониман