Насловна О нама Download Везе Контакт

Свакодневни протести против евро-атлантских интеграција и хашког фашизма

(изворни проглас из августа 2008. године:)

Протести се свакодневно одржавају на Тргу Републике у Београду, са почетком у 17 часова

Организациони одбор акције подршке Радовану Караџићу позива српски народ и све српске пријатеље да се прикључе протестима због срамног и издајничког хапшења првог председника Републике Српске и Српске демократске странке и једног од симбола опстанка српског народа на просторима Босне и Херцеговине.

Својом јуначком борбом српски народ је успео да добије своју Републику и обавеза свих нас је да ту заједницу сачувамо, одбранимо и једног дана припојимо матици. Морамо бити потпуно свесни чињенице да се наш народ налази у непријатељском окружењу које крајње отворено претендује на српске територије, и које је, нажалост, у великој мери потпомогнуто упорном активношћу разних домаћих владиних и невладиних организација на уништавању националне слоге и идентитета. Њихова је намера да народ доведу у стање апатије и на тај начин коначно разбију Србију, а да оно што од ње остане  претворе у марионетску банана-републику под плаштом Европске уније.

Протести ће се, као и до сада, свакодневно одржавати на Тргу Републике у Београду, са почетком у 17 часова, са циљем да се свима стави до знања да се српски народ неће помирити са издајничком политиком и да и даље постоје значајне снаге које ће се, уз константну осуду сваког хапшења и изручења српских хероја одбране Трибуналу у Хагу, супротставити таквој антисрпској политици а њене представнике означити као издајнике. Неопходно је да се нашој деци и омладини пошаље јасна порука да би уместо инфериорне, полтронске и самопоништавајуће прозападне оријентације требало да негују праве вредности и да уздигнуте главе воле своју земљу и народ, што подразумева и посебно поштовање према херојима који су се за ту земљу и њен интегритет борили.

Одбор апелује на све који буду долазили на протесте да то учине достојанствено, јер би евентуалне нереде наши непријатељи искористили да искомпромитују и обезвреде патриотску иницијативу. Такође, позивамо и све угледне Србе, академике, књижевнике, уметнике, спортисте... и све оне који имају кредибилитет у српском народу да подрже ове скупове и помогну борбу за очување нашег идентитета и државе. Оставимо по страни политичка опредељења, јер на нама је да се одбранимо и победимо.

повратак на претходну страницу