Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Режим насиља и клевета

 

Анти-државне, про-западне снаге извеле су 5.октобра 2000. године терористички чин рушења устава и државног поретка. Не могу се спором око избора за председника Југославије (дуел: Коштуница-Милошевић) оправдати паљење Савезне Скупштине и РТС-а, оружани упад у НБС, преузимање Владе и Скупштине Србије насиљем. Највиши државни органи извршне и законодавне власти Србије, као и оба дома Скупштине Југославије су се нашли под налетом бруталне силе, кругова жељних власти, безобзирних према закону, под лажним и неозбиљним изговором крађе избора за председника Југославије!! Одвојеност председничке од скупштинске власти је један од темеља демократије. Легално и легитимно изабрани функционери и службеници врховних установа су постали таоци блиц-криг акције организованог криминала снажно повезаног са центрима НАТО алијансе. Злочин је систематски испланиран и изведен, а криминални политички клан ДОС-а је брзо напредовао у агресивном запоседању националних установа и ширењу области под влашћу. Извршен је велики број најтежих кривичних дела и погажена је сувереност земље уз употребу оружја и насиља са циљем потчињавања државе руководећим структурама ЕУ и САД. Уништавањем независности судства (које је онемогућено да санкционише ова непочинства) коначно су уништени демократија и владавина права (нека нас при томе не збуни „демократска“ и квази-хумана реторика поменутих).

Уследило је застрашивање, прогон неистомишљеника и анти-српско, анти-државно хапшење државних, војних и полицијских (неподобних) руководилаца и њихово противуставно прогонство у расистички, фашистички Хашки трибунал (ово је урађено по узору на Голи Оток њихових идеолошких и биолошких родитеља). Тешко је набројати сва злодела и анти-српске потезе узурпатора државне власти.

Септембра 2009. године политички потреси са епицентром у подземљу Брисела и Лондона изазвали су цунами режимског насиља према невладиним организацијама у Србији које се противе уласку у НАТО пакт. То је узрок, а поводи су неуспех Геј параде (против које је преко 95% грађана Србије) и трагичан догађај смрти француског навијача Бриса Татона (уколико је убијен са намером, сетимо се пословице: крив је онај коме је највише одговарало). Уследила су хапшења, забрана легалних грађанских скупова, малтретирања, наставак личних претњи, поступак забране организација, ужасне клевете путем медија, итд.

Једна од најгнуснијих компоненти овог прогона је скоро потпуни медијски мрак и константан медијски анти-српски рат са континуитетом од нациста, преко ЦНН-ББЦ кампање деведесетих до данас (са познатим анти-српским медијским пројектима: нацистички плакати „Немачка има посла за све“, НАТО листићи бацани из авиона, Рачак, покрет 1389 као фашистичка организација итд.). Однос истине и лажи о организацији „1389“ у медијима је око 1:10 (један према 10!). Врхунац је игнорисање можда најдужег протеста на свету, преко 400 дана мирног окупљања на Тргу Републике и проглашавање осведоченог омладинског антифашистичког покрета за фашистички!

Остаје нам да се надамо царству које се зове Истина, а пут до њега је трновит и зове се Борба. Нека та Борба остане Хришћанска, у православном смислу (здушна и ненасилна).

8.октобар 2009.
Радојко Љубичић, председник управног одбора Покрета 1389,
из затвора