Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Обележавање 17. марта у Устаничкој улици у 12:44

14.03.2016.

Покрет 1389 подржава јавни скуп и конференцију за новинаре Удружења породица киднапованих и убијених Срба са Косова и Метохије 17. марта у симболично време резолуције СБ УН 12:44 у Устаничкој улици испред Тужилаштва за ратне злочине. Испред "Српског зида плача" тојест слика убијених војника, полицајаца и цивила окупиће се родитељи убијених војника и други грађани да бисмо се подсетили терора албанских екстремиста 17. марта 2004. године, али и не само тада. Не смемо заборавити своју историју и своје светиње. Не смемо никада признати независност Косова и Метохије. Данас наш народ на КиМ веома тешко живи под НАТО-албанском окупацијом.

Европа је направила историјску грешку подржавајући агресивну америчку спољну политику и албански тероризам на Косову и Метохији кроз оружану агресију европских снага против српског Православног народа и Хришћанске културе и цивилизације на југу Европе. Данас се бумеранг полако враћа у двориште Европе кроз мигранте, тероризам, исламску државу итд - сада Европа плаћа високу цену за своје стратешке погрешне одлуке и то што је ЕУ сама подривала своју живу Хришћанску брану против исламске инвазије. Слаба Србија значи потамњење Европе и много више месечине (младог месеца и звезде), а мање ведрог и сунчаног (друштвено-политичког) времена.

извештај од прошле године:

http://nspm.rs/hronika/protest-kosovskih-bozura-ispred-kancelarije-fonda-za-humanitarno-pravo-njihove-poklone-u-vidu-fotografija-spaljenih-domova-primila-natasa-kandic.html

Света земља - детаљније

Српски зид плача у Устаничкој улици:

17. март на Косову и Метохији и последице:

запаљена српска кућа: