Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Коме смета Руски новац

Београд 13.04.2012.

У својој ЕУрофанатичности тренутна влада г-дина Мирка Цветковића донела је низ одлука које су биле штетне по привреду Србије а самим тим и по народ. Најдрастичнији пример је једнострана примена тзв ССП (споразум о стабилизацији и придруживању) где је привреда Србије претрпела енормне штете док је привреда ЕУ имала само корист. Али исплатило се. Добили смо кандидатуру !?

Један добродушни амбасадор из једне пријатељске западноевропске државе која је онако успут извела током прошлога века два пута агресију на Србију и која је одговорна за смрт близу 3.000.000 Срба навео нам је низ разлога зашто Србија треба да окрене леђа Русији и да се у потпуности окренемо ЕУ. Један од разлога је и тај што је ЕУ уложила у Србију 2 милијарде евра. Баш му хвала на те 2 милијарде евра али бих више волео да нам врате КиМ где лежи негде око 50 милијарди евра у рудама које ЕУ немилосрдно експлоатише без икакве финансиске рефундације Србији.

Са друге стране имамо пример где стоји здрав новац који може да нам постане доступан по реалној камати а не лихварској-пљачкашкој која нам нуди ЕУ уз политичке уцене. Погледајте линк

http://www.vaseljenska.com/politika/sta-fali-ruskim-parama/

 

Државно-народни савез: Србија-Русија - детаљније