Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Поводом 9. маја Дана Победе над фашизмом

Београд 09.05.2012.

Дан победе над фашизмом је велики празник који се сваке године у Москви прославља великом војном парадом. Зашто у Москви? Зато што је Русија поднела најтежи терет приликом сламања фашистичке агресије у периоду од 1939 до 1945 и том приликом је изгубила 28 милиона људи од којих је 8 милиона војника а 20 милиона цивила. Шта нам та цифра говори? Па то да је Немачка солдатеска приликом агресије на СССР починила тешке злочине над цивилним становништвом јер у укупне губитке од 20 милиона део чине деца, део жене и осталo неборачко становништво што опет значи да се ради о геноциду који је и недвосмислено доказан на суђењу у Нинбергу. То данас нико не може да оспори, и поред разних покушаја прекрајање историје од стране САД, Енглеске и Немачке, јер иза небројених необоривих матерјалних доказа стоји јака Руска држава са још јачаом Руском армијом.

Доказ о овим непрекидним покушајима прекрајања историје јесмо и ми Срби који су од једног од најстрадалнијих народа Европе који је у периоду од 1900 до 2000 претрпео од стране "западних савезника и пријатеља" губитке од око 2.500.000 до 3.000.000 људи постао изненада одговоран за незамисливе злочине током имишљене агресије на измишљене суседне државе.

Основно значење војне параде поводом Дана Победе је изражавање поштовања погинулим Руским војницима током Великог Отаџбинског рата у периоду 1941-1945 године, али има још једно друго скривено значење а то је одвраћање евентуалних будућих агресора на територију Русије и на њене ресурсе.

На жалост ситуација у Европи и у свету указује на то да се САД са својим савезницима спрема за велику глобалну партију покера са потпуно незамисливим последицама са остатком слободног света са циљем преузимања контроле над ресурсима слободних држава света (примери Ирака, Авганистана, Либије, Србије, Сирије) над којима још нису успели да преовладају првенствено се мислећи на Русију. У том циљу током задњих десетак година САД су извеле низ маневара са тежњом да опколе Русију и да поставе антибалистичке пројектиле дуж целе њене границе. На овај начин САД покушавају да помере равнотежу снага у своју корист на тај начин што ће са антибалистичким пројектилима да покушају створити својеврсни кишобран. У случају да то постигну напад на Русију би био неминован и имали би репризу Великог Отаџбинског рата у режији САД са истим подизвођачима као и у рату за време Наполеона Бонапарте и Адолфа Хитлера. У том циљу је и упозорење генерала Николаја Макарова да се то не покушава и да Русија неће дозволити било какву агресију на њену територију. Погледајте линк:

http://www.vaseljenska.com/svet/makarov-rusija-je-spremna-na-preventivni-napad-na-nato-stit/

На жалост тежња запада да преовлада истоком и ресурсима Русије никада није престала. Западна халапљивост и незаситост матерјалним богатсвом тера западну цивилизацију у нови рат који собзиром на технологију може да буде кобан.

 
Антифашизам и антинацизам - погледајте