Насловна О нама Download Везе Контакт

 

"Абортуси ме подсећају на ропство ..."

8.6.2019.

„Абортуси ме подсећају на ропство, власници (робова) су говорили да су робови њихово власништво и да могу да раде шта год хоће са њима, као што и маме мисле за њихову децу. Надам се да ћемо за пар година година гледајући на абортусе говорити: то је било тако сурово, не могу да верујем да смо то радили - као што данас мислимо о ропству“.

Ово нису речи Мартина Лутера Кинга нити Абрахама Линколна, ово су речи 13-огодишње девојчице Адисон Вусли која је одржала генијалан говор (у америчком граду Роли, држава Северна Каролина) у коме је упоредила право на абортус са правом робовласника да убије свог роба. Поборници абортуса су још једном показали своју острашћеност, мржњу и агресивност гласним негодовањем и вриском против ове 13-огодишње девојчице и аргумената које је изнела. Чак су јој говорили да нема право да говори о томе јер је белкиња (девојчица је изразито светлог тена). Тиме су показали да нису спремни за дебату и цивилизован разговор, јер немају аргументе и покушавају (кроз паничну реакцију) да дискредитују онога ко износи чињенице које им не одговарају.

Ради се о новој иницијативи у САД да се градови проглашавају „градовима уточиштима“ за нерођену децу, што значи да се обавезују на поштовање људског живота од тренутка зачећа и помоћ трудницама. То је био и повод за дебату у коме је поменута девојчица Адисон изнела своје виђење.

Активности за право на живот нерођене деце се настављају, а аргумената у корист деце је све више.

https://liveaction.org/news/abortion-supporters-cry-shout-teen-slavery/?fbclid=IwAR3odKxTZ_97y8caKW6KacTTdZsuxtpy_3TJmkNjPkqNDK5TlZ2w4KJ2F0s

Addison Woosley: Abortion-Slavery - Raleigh City Council (Part 1):

 

 

Међународна иницијатива за забрану абортуса - детаљније