Насловна О нама Download Везе Контакт

 

 

Експанзија анти-србизма у Европској унији

Немачки и други лидери Европске уније су по питању Косова и Метохије, задржали своје принципијелне ставове од 24. марта 1999. године - ништа се суштински није променило, од оних дана када су бомбама лидери ЕУ убијали нашу децу, војнике и др, кријући се иза назива НАТО, који у ствари значи војну заједницу Европске уније и САД. Немачки и други лидери се нису покајали, за злочине, агресију и окупацију српске земље - напротив, идеја анти-србизма се оснажује и развија. То значи да се нацистичке силе Осовине и чланови њихове војне коалиције нису покајали за злочине и геноцид над српским народом из Другог светског рата - напротив, желе да наставе исту геополитику, Хитлерову геополитику.

Забрињава посебно што се поред анти-србизма обнавља и анти-ромски расизам, нарочито у Француској Николе Саркозија. Антисемитизам је већ вековима дубоко укорењен у култури Ватикана и целог запада (на жалост заразили су тим вирусом и словенске земље), Јевреји су систематски протеривани вековима из многих европских држава. Путем медија и др, анти-србизам се пренео у широке народне кругове запада, о чему сведочи, ничим изазаван, линч над навијачима Партизана у Бриселу.

Лидери и установе Европске уније се отворено залажу за уништење Републике Српске и потпуну унитаризацију БиХ, не треба заборавити да су током 90-их година војне снаге ЕУ под маском НАТО бомбардовале положаје Војске Републике Српске и тиме отворено ратовале против Срба. Србима се одузима језик - тојест стварају се лажни језици: црногорски, бошњачки, хрватски. Уколико се са овим настави онда би, по истој логици, морали да се региструју и нови језици: амерички, канадски, аустралијски, итд. Од Православне српске културе покушавају у последње време и да се одузму средњовековни манастири Косова и Метохије, односно да се уместо онога што јесу, задужбине српских владара и светиње Српске православне цркве, представе лажно као споменици албанске културе (иако су Албанци знатан део њих уништили или оштетили у последњих 11 година).

Гвидо Вестервеле, изасланик ЕУ и Немачке је отворено претио Србији да не сме отварати питање статуса Косова и Метохије, чиме директно угрожава нашу сувереност и интегритет. Негде у овим речима, звецка оружје и све превише подсећа на раније ултиматуме и агресије запада према Србима. ЕУ је далеко економски и војно јача од Србије, тако да нам остаје једини реалан пут слободе, суверености и достојанства кроз блиску сарадњу и заједницу са Русијом, Кином и другим провереним пријатељским земљама.

лево: I светски рат; десно: 21. октобар 1941. Стари Бечеј:

I светски рат  21. октобар 1941. Стари Бечеј

Милица Ракић и њена породица на сахрани:

Милица Ракић  породица Милице Ракић на сахрани