Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Концерт поводом Дана победе

позив објављен: 2. маја 2013.

 

Поштовани,

Било би нам изузетно драго да дођете 08.05.2013. год. у Сава центар на свечани концерт поводом 9. маја –Дана победе над фашизмом, који организује Друштво српско-руског пријатељства.

Потрудиђемо се да по први пут после 20 год. обележавамо овај дан дан толико значајан за све народе света, али посебно за наш народ који је дао велики допринос у ослобађењу од фашизма.

У музичко сценском спектаклу „ВЕЛИКА ПОБЕДА НАД ФАШИЗМОМ“, наступиће више од 250. учесника. Савремени плес комбинован са елементима руског и српског фолклора, дочараће нам борбу између добра и зла, црног и белог, Мефиста и Белих ждралова: Хитлерове војске ,руских и српских војника. Са плесним ансамблом „Дрим тим“ и 70-точланим Центром за очување традиције и културе "Термоелектране Никола Тесла" из Обреновца, уз најлепше руске и српске песме наступиће и гост из Белорусије – чувени певач Дмитриј Сергејев, Јелена Томашевић као и оперска певачица Маријана Шовран; глумци: Небојша Кундачина, Ивана Жигон и Косовски Божури. Омиљене руске песме чућете у маестралним аранжманима Нинослава Адемовића, који у последње време ниже велике успехе на руским сценама.

Обећамо Вам да ће Вас овај концерт оснажити у ово суморно време!Уколико желите да подржите овај спектакл, и заједно са нама изразите љубав према Србији и Русији,ако желите да докажемо има много нас који нисмо заборавили своје корене,своју историју и своје претке, дођите да у времену пораза осетимо дух и снагу ПОБЕДЕ! Окрепиће нас за будуђност.

У име памћења и слободе , очекујемо вас 8. мајa у 20 часова!
Са вером у нове победе очекујемо Вас у Сава центру!

Карте можете купити 29.04., 30.04., 04.05. и 07.05.

С поштовањем и захвалношћу,

Председник Друштва српско-руског пријатељства,
Ивана Жигон