Насловна О нама Download Везе Контакт
Оштро упозорење човечанству

Дивљање атлантиста (нацизма) у Либији

26.08.2011.

Крајем августа Либија и њен народ су се нашли у агонији: терористичко-атлантистичке снаге су упале у главни град Триполи. Терористи Ал-каиде и други "побуњеници" уз помоћ држава НАТО пакта месецима воде борбу против Либије и њеног народа. Рат против Либије на чијем челу је Моамер Гадафи изазива гађење и згражавање великог дела света. На жалост, изостала је одговарајућа реакција међународне заједнице.

Британски специјалци су крочили на тло Либије, како би у престоници пронашли Гадафија - тиме је Енглеска брутално погазила прописе и одлуке Уједињених нација и међународно право. Мучно је слушати политичаре и дипломате САД и земаља ЕУ, како покушавају да оправдају своју нацистичку агресију на једну малу суверену афричку државу. Прави разлог за насиље атлантиста су природни ресурси Либије, пре свега високо квалитетна нафта, затим велике резерве злата Гадафијеве владе, немогућност запада да плати пристигле дугове Либији, одлука Гадафија да склопи нове аранжмане са западним државама о извозу нафте (знатно неповољније), намера Гадафија да уведе златну међународну монету, итд.

На жалост, Русија, Кина и друге моћне државе света нису успеле (нити довољно хтеле) да спрече уништавање Либије. Сада је важно да се Азија, Африка и Јужна Америка, кроз асоцијације БРИКС, Афричку унију, итд, уједине у одбрани човечанства од нових нацистичких агресија НАТО пакта. Следеће очекиване жртве су Сирија и Иран, али можда и нека друга земља! Нико није безбедан!

Западне државе су у великој кризи, која није само економска. То је: криза друштва и међуљудских односа који почивају на новцу, криза политичког система, морална криза, безидејност, итд. Запад троши много више него што би смео и паразитира на ткиву светске привреде - он није у стању да се суочи са својим структурним проблемима, нити да изнађе рационално (или на духовности утемељено) решење. Западне државе и даље гледају на себе као на економског, политичког, културолошког и идејног лидера света, иако то више нису. Западу је потребно велико огледало, како би у њему видео своје мало, одвратно и зверско лице. Злочини ЕУ и САД (односно НАТО пакта) у Југославији, Ираку, Авганистану, Либији итд, показују да Хитлеров нацизам није био случајан и неочекиван историјски испад, већ да је он био искрено, немаскирано лице западне антихришћанске цивилизације.

Зауставимо заједно ширење ЕУ и НАТО - погледајте