Насловна О нама Download Везе Контакт

2 године свакодневног окупљања на Тргу републике у Београду

2 године протеста против хашког фашизма

Одлука "Међународног суда у Хагу" по питању проглашења независности Косова и Метохије није никакво изненађење. Она је само једна у низу политичких одлука Хага са циљем да се фалсификује историја 90-их година ХХ века, да се убијани и прогнани обележе као злочинци, а да се агресори и окупатори оперу од крви жртава. Суд у Хагу, подсећамо, ослобађа шиптарске терористе (УЧК) и доказане масовне убице муслимане (Насер Орић), а истовремено држи у заточеништву Србе, војна лица и припаднике МУП-а који су по својој службеној дужности и међународним нормама бранили своју државу од оружане агресије.

Суд у Хагу, дакле, делује као правно-политички комитет НАТО пакта, али то није све - сарадња са Хагом је услов европских интеграција, тојест кандидати за ЕУ треба прво на себе да преузму сву кривицу за све ратове и сукобе, па тек онда тако оправши крваве руке ЕУ, да се понижено и осрамоћено надају чланству. ЕУ - НАТО - Хаг је тројни пакт политичко - војно - правни, који функционише као једна целина, то јест као једна колонијална империја. Тек овако целовито, интегрално поимање ЕУ, НАТО и Хага даје нам јасну и функционалну слику атлантске, западне империје и постају нам јаснији догађаји последње две деценије.

На жалост влада Србије то не жели или неће да види. Од хапшења Радована Караџића 22. јула 2008. године трају свакодневни протести грађана на Тргу републике против: 1) уласка Србије у ЕУ, 2) уласка Србије у НАТО, 3) сарадње са судом у Хагу. Народ Србије је препознао опасност и усмерио се директно змији на главу. После 418 дана протеста (најдужег на свету) влада Србије је окупљање забранила!? а грађани и даље симболично долазе на Трг републике. Како је риболовцима познато, мање рибе се лове обичном удицом, а велике трокраком. Тако је влада Србије прогутавши мамац "Европе" прогутала удицу ЕУ, али и још две удице: НАТО и Хаг. Влада Србије је прихвативши улазак у ЕУ као један од приоритета, прихватила и сарадњу са Хагом као услов интеграција, а тиме и изручење Хагу државног и војног руководства, што је само по себи велеиздаја.

Практично све пресуде хашког суда су анти-српске, чак и када постоји мноштво доказа и сведока у прилог Србима. Један од главних циљева Хага, је прање НАТО-а од кривице за ратне злочине и окупацију на Балкану. Судије и правници држава ЕУ и НАТО у Хагу су патолошки и бизарно анти-српски оријентисани. Власт Србије је поставила европске интеграције и сарадњу са Хагом изнад државне суверености и територијалне целовитости, због тога влада сноси упуну одговорност за историјски промашај, за 10 изгубљених година и за штету од сарадње са Хагом која је већ сада већа од сваке користи коју нам чланство у ЕУ може донети. Крајње време је да влада Србије престане да се понаша као колонијална управа за западни Балкан њеног краљевског гордог величанства.

Детаљније о протесту против ЕУ-НАТО-Хаг : погледајте

не хашком трибуналу