Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Геј: парада, бракови, усвајања деце, ...

ЕУ и марионетски режим Тадић - Цветковић покушавају 2009. и 2010. да насилно спроведу геј параду у српској престоници. Оно што је мање познато, мада неспорно, је то да геј парада није крај геј егзибиција и захтева, већ почетак! Геј парада ("парада поноса") треба да уведе ЛГБТ популацију на велика врата у свет људских права и слобода где њихове амбиције нису мале, напротив, они желе у овом пољу да доминирају и све друге друштвене проблеме потисну у други план. Тиме трговина људима, присилна проституција, израбљивање, мобинг, диктатуре, политичка хапшења, прогон неистомишљеника, ратни злочини и друго губе значај у очима јавности.

Тек што се, под политичким притиском, скинула етикета психијатријског поремећаја, са геј понашања, а већ су њихови апетити екстремно порасли. Геј бракови су већ легализовани у неким савезним америчким државама, а кампања да се ова девијација примени у другим државама се шири. Захтеви за геј браковима се јављају и у Европи. Геј бракови су већ реалност на западу, чак и где нису легализовани.

Но, ни овде није крај, иде се још даље. ЕУ је 2010. године покренула кампању у конзервативној Пољској која промовише геј усвајања деце. Промотери геј усвајања тврде да хомосексуалци и лезбејке, не само што имају складне бракове већ су и погодни као старатељи и васпитачи деце, тојест, да неће имати никакве негативне последица на децу, када једног дана одрасту и схвате да живе са два мушкарца (или две жене) који(е) имају сексуалне односе. Ипак, јасно је да би одрастање детета у геј "породици" утицало да и само развије сличне склоности, тојест да прихвати оно што већина људи сматра поремећајем. Нема потреба за дужим образлагањем овог проблема. Можемо очекивати, да ако геј парада успе, први следећи корак буде и захтев за прихватањем ових, других "геј права".

геј бракови:

геј бракови  геј бракови

Б-92: "Да ли је Србија спремна за геј бракове?" - погледајте

геј усвајања деце:

геј усвајања деце

   

   

 

Детаљније о геј паради - погледајте