Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Геј парада је неваспитање и некултура

18.09.2015.

Геј парада је један мрачан догађај који заслужује многа и разнородна научна истраживања у сфери друштвених наука. Негативне последице ове духовне гадости су огромне и тешко сагледиве. Треба ипак приметити да је ова бесмислена срамотна парада знак основног кућног неваспитања и некултуре. Постоје ствари и појаве које су личне природе као и оне које остају између појединца и његове породице или евентуално лекара. На жалост има у нашем друштву оних који немају основно кућно васпитање, зато што на жалост породицу нису имали или је била у лошем стању и нефункционална. То се види и на примеру риалити ТВ шоу програма.

Девијантно, неприродно и нехришћанско сексуално опредељење и расположење неки покушавају да јавно истакну и наметну јавности као да је у питању нешто из домена јавних питања и при томе још похвално и позитивно. Нити се ради о нечему што је за јавност нити је похвално и за подршку. То су неке основне ствари које већ добро разумеју васпитана деца у основној школи. Стога геј парада вређа и понижава велику већину грађана Србије без обзира на националност и вероисповедање, јер већина нас у Србији гаји исте или сличне породичне вредности које су геј парадом на примитиван начин нападнуте.

Очигледно да је геј парада концепт из друге цивилизације са друге стране континента, који западне амбасаде покушавају на силу да наметну Србији, али то не иде. Све то подсећа на силовање и заиста је ужасно. Подршка грађана је приближно нула - 0! Питање је зашто се западне државе (силе) и Влада Србије толико компромитују око пројекта који нема у себи ничег племенитог нити корисног, а последице негативне и горчина дуго времена неће моћи ничим да се сперу.

Ако неко заиста мисли да са великом количином новца, присилом и медијима може да уради шта год хоће и да диктира олако трендове - преварио се, такви диктати не опстају и контрапродуктивни су. Култура једног друштва се не може купити, нити наручити (како се то помиње у једној емисији) нити се може уништити, нити мењати на силу. Грађани Србије знају да препознају лепоту, успех, оптимизам и допадљивост (као што су на пример наши спортисти и уметници) - али и оно што је томе супротност, оно што је жалосна имитација естетике и хуманизма, а без етике и такта.

 

 

Не геј паради!