Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Гинеколози убијају децу абортусом за 50 евра!

30.10.2016.

            Заиста се човек повремено запрепасти дубином моралног пада коју српско друштво може да произведе. Једна од најмрачнијих и најбеднијих појава у нашој историји је садашња пракса у многим породилиштима (гинеколошко-акушерским клиникама) да се врше абортуси, тојест убијају деца ради додатка плати од око 50 евра! Велика већина (око 90%) абортуса урађених у Србији се врше над женама које нису материјално угрожене (обезбеђене су) и над нерођеном децом која су потпуно здрава, али која се осуђују на смрт и ускраћује им се право да угледају светлост дана често у нелегалним процедурама мимо законских прописа због самовоље  и себичности мајки које нису спремне на подизање и васпитавање детета и све што то доноси са собом.

Крајње је време да надлежни државни органи министарства здравља и друге ресорне службе и инспекције реагују и да се прекине ово беззакоње и неморал у породилиштима у Србији, масакр над нерођеном децом, која су правно слабо заштићена, а у пракси се и то мало норми слабо поштује. Природни прираштај Србије је већ око - 38.000 што је веома забрињавајуће и Србима прети биолошки нестанак, за који смо сами одговорни.

Апелујемо на државне органе да се свака трудноћа сматра значајним (природно-друштвеним) ресурсом и да се медицински и државни органи боре за очување сваке трудноће и рођење сваког детета – јер шта нам је важније од тога?

Уместо што се гинеколози „награђују“ за абортусе и прекиде трудноће, било би много разумније и логичније да се награђују за сваку трудноћу коју успешно проведу до здравог порођаја, јер је то у интересу друштва, жена, лекара и деце која желе да се роде и да живе и да постану пуноправни грађани Србије са свим правима која им припадају.

 

 

Међународна иницијатива за забрану абортуса - детаљније