Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Информациони рат против Русије

10.12.2011.

Званичне интернет презентације Јединствене Русије (http://еr.ru), партије Владимира Путина и Димитрија Медведева, која је освојила највише гласова на скупштинским изборима 4. децембра и руског омладинског антифашистичког покрета НАШИ (http://nashi.su) су 10. децембра недоступне јавности у Србији. Овај политички и медијски скандал није нимало случајан, он је део информационог рата који САД и ЕУ воде против Русије.

Државна руководства западних држава и медији системски шире неистине о изборима за Думу од 4. децембра, јер на њима поново ниједна прозападна странка у Русији није прешла цензус! Медијска агресија је облик агресије и може бити увод у озбиљније оружане сукобе (односно припрема за њих). Запад покушава да медијски изолује Русију и да спречи емитовање вести из ње у свет. Ради се о бруталном фашистичком односу запада према држави, коју сматрају озбиљном конкуренцијом.

Покрет 1389 успева да одржава везе са братским руским покретом НАШИ и подржава га потпуно у борби да се испоштује воља руског народа и одбране резултати избора од насртаја минорних марионетских политичких група финансираних са запада, које покушавају да дестабилизују Русију.

Истина коју САД и ЕУ не желе да видите: НАШИ на скупу подршке Медведеву у Москви 06.12.: