Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Изложба за забрану абортуса 7. фебруара 2015.

08.02.2015.

Снег који је падао претходног дана је украсио Београд, а по хладном времену одржана је веома успешна још једна изложба за право на живот нерођене деце. Веома млади људи су били веома радознали да виде шта то изложба поручује и какви плакати и фотографије су изложени. Посебно нам је драго што су читаве породице дошле да изразе своју јасну подршку иницијативи за заштиту живота деце која живе 9 месеци у стомаку мајке и где су изложена бројним ризицима и опасностима и где их закон не штити, а резултат тога је да око 80% зачете деце у Србији на путу од настанка живота до рођења бивају убијена.

            Очигледно да ниједан родитељ не жали због одлуке да дете роди и да је многима дан рођења детета најсрећнији дан у животу. Многима деца дају смисао живота и представљају им најважнију ствар у животу, а оних који се кају због абортуса и који трпе разне психолошке и здравствене тегобе од којих је можда најгора немогућност да се добије дете има много, много...

Изложба постаје део живота престонице и место одакле креће велика и озбиљна друштвена борба за поштовање сваког човека и поштовање сваког детета као човека и поштовање сваког нерођеног детета као живог детета и потпуног човека. Хвала свима који су подржали борбу за децу и тиме се прикључили борби за бољу будућност.   

Међународна иницијатива за забрану абортуса - детаљније

постер изложбе у високој резолуцији - линк

 

Међународна иницијатива за забрану абортуса - детаљније