Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Један графит - један живот

02.05.2013. - 27.05.2013.

Проблем биолошког одумирања српског народа (и не само српског већ и многих других) се не схвата довољно озбиљно и не придаје му се довољно пажње. Стога смо решили да се поред досадашњих метода послужимо и другом опробаном методом, како бисмо државним органима, организацијама и целом народу скренули пажњу на проблем број 1 - абортусе или правилније речено: утробна чедоморства.

До сада је било графита против абортуса, а од сада им се даје нови смисао у кампањи "један графит - један живот". Циљ кампање је да се пробуди свест и савест пре свега код младих и код медицинских радника и да се помогне девојкама и женама које размишљају о абортусу да донесу праву одлуку - да роде дете. Свесни смо да се проблем на овај начин не може решити, али ако се макар мали број жена замисли гледајући графит на улици и ако макар једна од њих промени мишљење и реши да роди своје дете уместо да га абортира - акција је потпуно успела и ми ћемо бити пресрећни, што је бар једно дете избегло операцију смрти и што је преживело и да чека спокојно своје рођење.

Позивамо вас да се укључите у ову акцију и да нам пошаљете фотографије својих графита и тиме употпунимо овај приказ и покажемо снагу уличне уметности.

 

абортус или Србија - погледајте

 

Графит у Русији испред клинике где се врше абортуси:

 

абортус или Србија - погледајте