Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Контра - Яеволуција

24.12.2023.

Не треба и не сме бити нимало попуштања према лидерима "Србије против насиља", онима који показују песнице на вратима РИК-а што је симбол насиља и Отпора. То су деструктивне снаге и 5. колона, највећи непријатељ Србије, под контролом Запада. Већ смо видели и доживели 5. октобар, то се не сме поновити, јер опстанак Србије зависи од тога.

Приче о крађи избора су бесмислене и бедне лажи, јер су избори на највећем броју места прошли регуларно и представници опозиције су потписали записнике без примедби. На сваком бирачком месту свака од 14 изборних листа има право на најмање 2 члана бирачког одбора, тако да је могућност крађе сведена скоро на нулу - нити уништавање важећих листића нити убацивање лажних у кутије. Очигледно да је све смишљено унапред. Призивање међународне интервенције је већ познато из 90-их година, тако да и током НАТО бомбардовања Југославије представници демократске опозиције су прижељкивали продужетак војне интервенције и убијања грађана да би тиме власт ослабила, а демократе се лакше дочепале власти.

Будимо зрели и одговорни према себи и будућим генерацијама, ако не будемо учили на историјским грешкама и ако их будемо понављали прети нам нестанак. Ми смо релативно мали народ, са великом историјом, традицијом, културом, етиком, али и са пуно непријатеља и морамо бити јаки и опрезни. Наш најопаснији непријатељ је 5. колона западњака која дестабилизује земљу, кидише на власт, а њихов поновни долазак на власт (после црвених и жутих револуционара) значи долазак непријатеља Србије на власт у Србији и окупацију институција и може лако бити фаталан.

Србија више нема право на велике историјске грешке. Било их је много и превише. Држава се мора (од)бранити. Капитулација води у нестанак.

 

Поредак или револуција