Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Конузин разобличио евро-атлантисте

17.09.2011.

обраћање Конузина можете погледати на следећој страници:

http://www.youtube.com/watch?v=henT5FnW4PU

Покрет 1389 подржава наступ његове екселенције амбасадора Руске Федерације у Србији господина Александра Конузина на "Београдском безбедносном форуму". Насупрот основним нормама суверености, поштовања и културе, овај евро-атлантски агресивни форум (иронично назван безбедносним) се одржао у згради Војске Србије. Тако ЕУ и НАТО охоло и дрско показују да је Србија војно и политички окупирана, да су државне установе под контролом запада и да државни органи Србије доносе одлуке искључиво по директивама ЕУ и НАТО без икаквог уважавања јавног мњења Србије.

Његова екселенција Александар Конузин је мудро одузео легитимитет и легалитет оваквом скупу етичким и другим приговорима, а такође је и објавио да Србија више није искључиво немачко-америчка интересна сфера. Организатори и учесници евро-атлантистичког форума (међу којима има и службеника Сорошеве фондације) су показали да их нимало не занима мишљење Конузина, тојест ставови Руске Федерације нити мишљење грађана Србије. Конузин је с правом критиковао власт Србије, организације и грађане зато што веома пасивно бране државне интересе и егзистенцију Срба на Косову и Метохији.

Конузиново питање: "има ли Срба у овој просторији?" јасно указује да су Срби потпуно искључени не само из управљања Србијом, већ и из јавних расправа. То показује оштар антисрбски став тренутне владајуће гарнитуре и њихових западних покровитеља.

Конузин је јасно указао да земље ЕУ и НАТО воде политику која је отворено против суверености и територијалног интегритета Србије, док насупрот томе Руска Федерација РФ званично подржава сувереност и правно-међународни интегритет Србије. Конузин је указао да односи руског и српског народа нису базирани на интересу, већ и на другим вишим вредностима, а то запад не разуме нити жели да разуме из своје материјалистичке културолошке позиције.

Конузин је овим оштрим, али неопходним наступом отворио нове димензије и путеве дипломатије, а такође дао одличан пример српским политичарима и сваком Србину како треба бранити интересе свог народа, своје државе, али такође и како треба бранити интересе вековима братских народа и држава (Руса, Грка и других). Заједно смо много јачи. Хвала господине Конузин!

 

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/277186/Konuzin-vikao-na-ucesnike-foruma-u-Beogradu-i-ljutito-napustio-salu

http://www.vidovdan.org/index.php?option=com_content&view=article&id=18205:2011-09-15-15-48-45&catid=48:vesti

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=09&dd=15&nav_id=542229

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/Politika/956438/Konuzin+napustio+forum.html