Насловна О нама Download Везе Контакт

 

"Крв и част" против Цркве

Политички заштићени неонацисти

13.07.2011.

Најмање неколико седмица траје интезивна и прљава кампања међународне, неонацистичке организације "Крв и част" против Српске православне цркве. Ова кампања је брижљиво осмишљена и добро исфинансирана, а спроводе је (не превише интелигентни) припадници неонацистичке банде, који износе клевете да их финансира Црква, да је 90% Срба на Косову и Метохији у некој од неонацистичких организација, како им је седиште у Пећкој Патријаршији, итд.

Циљ ове прљаве работе је компромитовање и деградација Цркве, која наравно никакве везе нема нити са идеологијом (нео)нацизма, нити са организацијама и појединцима који је представљају. Ово је само један од удара на Православну Цркву, поред прогона у Македонији, Црној Гори, паљења, рушења, преверавања, негирања геноцида, итд. Финансијски, идеолошки и организациони центар подружница "Крв и част" је у Енглеској и Америци, а владе ових земаља их контролишу. Најновији покушај групе "Крв и част" да се лажним везама повеже са Црквом, није никако случајан ни наиван.

На свом сајту "Крв и част" отворено наводи како: "пропагира револуционарну идеју Национал Социјализма без компромиса" ... "Тешка времена захтевају радикална решења, тако да је НС револуција једини лек за обнову наше расе и нације" ... "Као што је Ian Stuart, оснивач нашег покрета, показао својим идеализмом пут белој омладини широм света" .... (затим следи слика неонацисте са обележјем, маском и пиштољем) (линк)

Једна од главних парола је: "Србија Србима - Европа Европљанима". Рубрике су: национал социјалистички форум, национал социјалистички радио, итд. Мора се приметити да су "Крв и част" отворенији од Националног строја у својим наци ставовима. Једна од главних акција им је "Прослава 122. године од рођења Адолфа Хитлера" (линк). Сајт им обилује чистим антисемитизмом. О својим почецима кажу: "Велико интересовање за Крв и Част покрет и добри контакти са саборцима у целом свету довели су до званичног формирања српске Крв и Част Дивизије 1995. године уз одобрење Крв и Част/Combat 18 Енглеске". Отворено позивају на насиље: "Наша је земља окупирана и терору потчињена, тако да је све дозвољено – циљ оправдава средство" ... ", а ми као Национал Социјалисти хоћемо да наша нација допринесе општем добру аријевске цивилизације" ... "Ми из Крв и Част Србије лично се познајемо и добри смо пријатељи са многим С18 људима из Енглеске и разних земаља Европе, па и Америке и нико не може са стране да нам пуни главу глупостима." ... "Стоји ли Крв и Част Србија од почетка уз енглески Combat 18? Апсолутно." ... Као литературу нуде: "ХИТЛЕРОВИ ГОВОРИ: ЕВРОПА ЕВРОПЉАНИМА, ХИТЛЕР О ИСТОЧНОМ ФРОНТУ, ВОЂА РАЈХА ОТКРИВА ПРАВО ЛИЦЕ БОЉШЕВИЗМА, РАТ НА БАЛКАНУ" ... "КЊИГЕ / БРОШУРЕ: МОЈА БОРБА - Аdolf Hitler " итд, итд.

Питање је: зашто Републичко тужилаштво није тражило забрану организације "Крв и част" истовремено са забраном "Националног строја"? Да ли за актуелни режим постоје корисни и непогодни неонацисти? Које међународне структуре и дипломатска представништва штите "Крв и част"? Зашто је Републичко тужилаштво тражило забрану осведоченог антифашистичког удружења 1389, а није тражило забрану осведочене неонацистичке организације Крв и част?!....

Фотографије са скупова "Крв и част" (са њиховог сајта):

 

 

Покрет 1389 ће наставити даље истраживање ове теме и ангажовање ради разобличења и обуздавања анти-словенске и анти-Православне идеологије (нео)нацизма - западног отрова, којим се трује српска омладина. На жалост влада Тадић-Цветковић прогања чланове омладинског, родољубивог, антифашистичког удружења 1389, а прикрива неонацистичку организацију "Крв и част".

Антифашизам - погледајте