Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Лажни покрет издаје лист "Суверенитет"

23.04.2013.

Миша Вацић наставља да са несрећним сарадницима обмањује јавност и да се лажно представља као лидер покрета "1389". Тако незаконито деловање му је омогућила (регистровањем и не забрањивањем) администрација Бориса Тадића, а подршку наставља и администрација Александра Вучића. Један од последњих корака је издавање листа "Суверенитет" од стране Мише Вацића, а у име "1389"! Наравно, немамо ништа против да Миша Вацић издаје новине и да се бави новинарством, али никако у име "1389".

Од Мише Вацића су се оградиле скоро све родољубиве организације и прекинуле контакт са њим, али очигледно да је он погодан инструмент за сејање смутње, хаоса и раздора у Србији. Лист је у боји и штампа се, како пише на 2. страни у 4 000 примерака, па се питамо одакле човеку (који колико нам је познато никада ништа није радио) толики новац? Квалитет листа је такав да не завређује никакав коментар, нека се тиме баве други.

Оно што је важно је то што се лист зове "Суверенитет", а у њему се промовишу Српска напредна странка и Нова Србија преко својих народних посланика Јелене Будимировић и Невене Аџемовић са којима је лист "Суверенитет" сачинио и објавио интервју. Познајући странке у Србији, јасно је да до ових интервјуа не би дошло без одобрења врха поменуте две владајуће странке, које су иначе жестоко нарушиле суверенитет и интегритет Србије потписивањем Бриселског споразума априла 2013. којим се Срби на Косову и Метохији препуштају властима у Приштини. Какав је то национализам и "суверенитет" листа "Суверенитет"?

Ограђујемо се наравно потпуно од било какве везе "Покрета 1389" са листом "Суверенитет".

 

Детаљније о лажном покрету и његовим активностима - погледајте