Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Лажни покрет тражи забрану 1389!

01.01.2011.

Лажни покрет 1389 делује несметано већ две године, кршећи осионо основне норме и стандарде владавине права (линк), интелектуалне својине (линк), јавног морала, права на идентитет и слободу деловања, итд. Плагијат "1389" уједно и угрожава државотворну годину и симбол Србије. Јула 2010. године, да ситуација буде још трагикомичнија, а диктаторска репресија Тадићевог режима још отворенија и бруталнија - лажни 1389 је регистрован као нова невладина организација! Сличан проблем се појавио и у Русији, али тамо су удружење Молодая Гвардия и државни органи експресно и рутински решили проблем плагијата (линк) - надамо се да ће слично бити и у Србији, тојест да ће лажни 1389 бити обрисан из регистра.

Најновији потез лажног 1389 (снп 1389, односно, снп наши 1389) да затражи од државних органа забрану Покрета 1389 је врхунац двогодишњег криминалног и примитивног деловања (са веома високим буџетом из познатих извора) ове банде. Скоро све расположиве активности су предузели на урушавању угледа "1389" и компромитовању удружења; недавно су величали насиље у акцији: (бетонска) коцка је бачена, итд. Ипак, тешко да је и у свету забележен случај да једна организација тражи сопствену забрану! Наравно, овде је суштина у томе да се забрани аутентична, легална организација, а не она која захтев износи под насловом: "Забраните нас више!" (линк) Ограђујемо се потпуно од овог саопштења - наравно да не желимо да будемо забрањени! То би био сумрак правне држав и почетак тоталитарне диктатуре у Србији, а то велика већина грађана не жели.

Надамо се да ће државни органи и правосуђе профункционисати и да ће банда која две године уноси смутњу и безакоње у јавност Србије, неовлашћено присвајајући себи туђи идентитет и туђи рад - ускоро бити стављена у оквире закона.