Насловна О нама Download Везе Контакт
"Мајке Сребренице" би требало да буде удружење мајки чији синови су настрадали у Сребреници током рата и које желе да сачувају успомену на своју децу. Ипак, овде се ради о још једној манипулацији, сличној као и кад су у питању "Жене у црном" (муслиманке не носе црнину). Председник организације "Мајке Сребренице" је мушкарац!! Не само то, он је ухапшен због истицања ратних застава бивше Армије БиХ чиме се још једном потврђује, да су у Сребреници настрдали искључиво војници, а не цивили; он је такође и истицао увредљиве транспаренте. Ево чланка у Блицу који говори о томе:

Uhapsen celnik "Majki Srebrenice"

Tanjug | 11. 07. 2010. - 14:45h | Komentara: 2

Pripadnici Agencije za istrage i zastitu u BiH uhapsili su u Potocarima celnika Udruzenja "Majke Srebrenice" Ibrana Mustafica.

Mustafic je pre mesec dana pored Memorijalnog centra postavio ratne zastave bivse Armije BiH i transparente uvredljive sadrzine za srpski narod.

 Mustafic je uhapsen ispred Memorijalnog centra i priveden na kriminalisticku obradu. Nije poznato da li ce posle kriminalisticke obrade Mustafic biti pusten na slobodu.

 Udruzenje "Majke Srebrenice" , ciji je Mustafic predsednik Upravnog odbora nedavno je protestovalo, protiv svih oni koji dolaze u Srebrenicu, a priznaju Republiku Srpsku.

 U Srebrenici se danas obelezava 15. godina od ubistva vise od 8.000 Bosnjaka u julu 1995. godine u tom gradu. Medu prisutnima na komemoraciji su i predsednik Srbije Boris Tadic i sef srpske diplomatije Vuk Jeremic. Vise o tome procitajte u posebnoj vesti.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/197826/Uhapsen-celnik-Majki-Srebrenice

 

повратак на основну страну о Сребреници - овде