Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Руским методама против страних НВО

Београд 17.01.2013.године

Током своје еврофанатичне демонократије бивша владајућа странка бившег председника Бориса Тадића у државни апарат Републике Србије уградила је многе агенције и сличне институције које су служиле углавном за удомљавање и запошљавање лојалних партијских кадрова. Једна од тих институција које су служиле само за исисавање новца из државне касе јесте и институција која носи назив ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА или како то на дивљем западу кажу ОМБУДСМАН. И грдне муке сколаше нашега омбудсмана. Тако тешке муке могу да снађу овога врлога заштитника грађана само у Србији. Наиме толики број патриота које треба дезавуисати, дезорганизовати, дискредитовати и на крају демонокретенизовати има само у Србији.

Организација СНП НАШИ из Аранђеловца је тражили да све НВО које се финансирају из иностранства носе на својим интернет презентацијама и амблемима ознаку СТРАНИ АГЕНТ. Тај закон је недавно усвојила Руска Федерација у циљу заштите државе од агресивног дејства не-владиног сектора и тзв цивилног друштва финансираног првенствено из САД. Дејство поменутих организација је досегло те размере да држава у циљу своје заштите није имала другог избора него да уведе горе споменути закон и на тај начин маркира све организације из не владиног сектора и тзв цивилног друштва. Али шта је не владин сектор и назови цивилно друштво пропустило у својој синхронизованој акцији усмереној против СНП НАШИ да каже?

Пропустили су да кажу да закон који предлаже СНП НАШИ да преузме наша држава од стране Русије заправо закон који су Руси преузели од перјанице светске "демократије" - САД. Како је тај закон који САД примењује на својој територији тамо демократски, а када желе да га примене на територији Руске Федерације или Србије није демократски? Одговор је недвосмислен - стандарди су вишеструки (дволичност, лицемерје). Очигледно неко у Србији има лиценцу за демократију. То смо имали прилике да гледамо у периоду од 2008 - 2012 када је Србија са својим народом прошла готово кроз голготу. Надамо се да нова власт неће да понови исте антидржавне и антинародне потезе које је повлачила бивша владајућа странка бившег председника Бориса Тадића.

 

Поредак / антиреволуција - детаљније