Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Мост у Косовској Митровици под видео надзором

Барикаде под видео надзором

27.01.2012.

Мост у Косовској Митровици је под видео надзором. Барикада на овом мосту, као и сам мост су под савременим, квалитетним видео надзором. На овом пројекту су радили грађани Косовске Митровице са барикада и Покрет 1389. Ради се о потпуно новом стратешком приступу у одбрани барикада, али и у уопште одбрани Косова и Метохије, као и шире гледано одбрани легитимних националних интереса. Постављање камере, каблова и рачунарске картице је коштало око 40.000 динара.

Циљ видео надзора барикаде на мосту у Косовској Митровици је да покаже да су Срби на барикадама ненаоружани, да не нападају никога, већ се бране - да је на барикадама народ, а не некакве измишљене криминалне групе.

Видео надзор има и свој канал на интернету за непрекидно емитовање слике, а овај канал ће ускоро вероватно бити доступан целом свету. Тиме је омогућено снимање свих критичних инцидената што ће омогућити да се утврди ко је започео инциденте и како, ко је наоружан итд.

Планира се даље усавршавање система видео надзора и његово стављање на располагање што већем броју људи у директном преносу под слоганом: барикаде уживо. На овај начин ће се знатно побољшати безбедносна ситуација на северу Косова и Метохије.

Покрет 1389 сматра да је Србији потребно што више оваквих пројеката, који на мудар и мирољубив начин бране живот и безбедност нашег народа, који откривају истину и којима се суштински помаже наш народ. Потребно је што више креативности и предузимљивости.

Барикаде - погледајте

Барикаде #