Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Напредњаци штите лажни 1389

23.05.2013.

Општинска изборна комисија Земун одбацила је приговор Покрета 1389 поводом појављивања лажног 1389 на листи за локалне изборе 2. јуна 2013. године! Ову одлуку је донела комисија општине где владају напредњаци. Образложење се позива на Закон о локалним изборима, мада се суштина и правна природа проблема тиче Закона о удружењима, ауторских права и интелектуалне својине и других основних начела правне државе, која су овде грубо погажена. Није први пут да се овако нешто дешава, слична ситуација је била и на локалним изборима у Земуну.

Принцип режима европејаца (демократских и напредњака) је: онај (европејац) који возилом тешко повреди особу (организацију), није крив ако је имао уредну возачку дозволу, а то што су нанете тешке телесне (у овом случају правне) повреде, за њих је неважно!

Објаснили су нам у општинској изборној комисији Земун да су заштићена имена странака (њих не сме нико злоупотребљавати на локалним изборима у име групе грађана) као и лична имена (јавних личности, итд), али удружења грађана (тојест невладине организације) не подлежу заштити идентитета! Лажни 1389 се пријавио за локалне изборе у Земуну као група грађана.

Европејци још једном показују да су њихове праве и једине вредности: власт, сила, новац, грабеж, бахатост, узурпација, демагогија, монополизам, итд, а то води Србију у опасно стање безакоња. Неће проћи! Божија правда увек побеђује!

 

Деманти изборној комисији Земуна - детаљније

ОГРАЂУЈЕМО СЕ У ПОТПУНОСТИ ОД ПЛАГИЈАТОРСКОГ САЈТА (И СА ЊИМ ПОВЕЗАНОГ САДРЖАЈА): WWW.SNP1389.RS - детаљније