Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Офанзива медијске олигархије против Трампа

18.7.2018.

                Медији у САД воде ужасан и нехуман информативни рат против легално и демократски изабраног председника САД господина Доналда Трампа. То је офанзива против Устава САД, правног и политичког поретка, против демократије и демократски изражене воље грађана Америке, са циљем да се морално и политички уништи човек који одређеним центрима медијске и друге моћи није по вољи. Ту офанзиву предводе CNN, Yahoo и многи други.

Извештавање поменутих медија чак и не покушава да личи на објективно, уравнотежено и непристрасно новинарство. Они генеришу много вести на дневном нивоу против Трампа, а да позитивних вести о њему скоро да нема. Након овог текста следе screenshot фотографије урађене 18. јула 2018. са насловних страна CNN и Yahoo.com. Два screenshot-а CNN и чак 21 са Yahoo.com! Поменути медији су посебно бесни због дипломатског сусрета Трампа и Путина у Хелсинкију 16. јула - иако је Трамп већ годину и по дана на власти, било је врло тешко организовати сусрет због бројних празних и лажних оптужби о наклоњености Трампа Русима.

Власници великих медија и центри економске моћи са којима су повезани гаје уређивачку политику коју не подржава већина Американца, осим можда у Калифорнији и Њу Јорку. Њихова политика је усмерена против хришћанских и породичних вредности, против мира са Русијим, за форсирање лбгт права, за право на абортус, против јавног морала и конзервативних друштвених вредности, са елементима комунистичке идеологије и футуризма без националног и полног идентитета, против интереса реалних произвођача и пољопровредника, итд. Многи медији доносе мало информација, али зато пуно својих коментара и ставова уредника – а то није оно што грађани желе и то није оно што је јавности потребно.

Скоро да никакв коментар није ни потребан, ако се погледа чињеница да је насловна страна веб-сајта «Yahoo.com“ 18. јула 2018. генерисала огроман број «вести» (тојест, текстуалних и графичких напада) на председника САД Доналда Трампа, који су снимљени са 21 screenshot-ом насловне стране!, тако да већина снимака има више вести о Трампу, али ни то није било довољно јер је оваквих „вести“ било и на даље!, али је процес снимања заустављен, јер на даље више нема смисла – поента је јасно показана и доказана.  

То није слобода медија и новинарство! У питању је криминал и намера да се подрије државни систем, од стране паралелних структура моћи медијских, финансијских и других, од којих неке можда и нису у САД и можда немају пуно везе с САД осим жеље да профитирају на тржишту са преко 300 милиона људи. Ради се о револуционарном подривању система које је сама Америка много пута користила у Латинској Америци, Источној Европи и другим земљама, а сада се враћа Вашингтону као бумеранг, од стране побуњених делова система (канцерогено ткиво државног система) који раде против главе и виталних органа и виталних функција система.

Доналд Трамп је до сада показао велико стрпљење и толеранцију према безбројним нападима на њега, породицу, Републиканску партију, блиске сараднике, итд. Трамп није класични политичар, већ човек који је навикао да ради, зарађује, мотивише сараднике и размишља позитивно. Ипак, овде се не ради о њему лично већ о будућности САД, о одбрани јасно изражене воље народа, о уставном поретку, о транспарентности у раду и власничкој структури медија итд, о поштовању закона и владавини права, о праву на објективно информисање и заштити од револуције од стране олигархије која жели да спроведе помрачење легалних, јавних установа и да доминира системом САД.

Важно је утврдити ко су прави власници и уредници поменутих медија, а затим извршити притисак да поштују професионалне норме, законе и Устав како би се зауставило противдржавно деловање и грубо манипулисање грађанима. 

 

Поредак - антиреволуција

 

2 + 21 screenshot снимак у пуној резолуцији - погледајте

Screenshot снимци 18.7.2018.: 2 од CNN и 2 од 21 од Yahoo (компресовано ради илустрације):