Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Др Ненад Поповић, др Марко Јакшић и др Милан Ивановић подржали кампању за државни савез Србије и Русије

28.12.2010.

Кампања за државни савез Србије и Русије напредује крупним корацима. Подршку су пружила три доктора наука, који су својим образовањем, ауторитетом, способношћу и значајним резултатима добро познати српском народу и стручној јавности, а нарочито на Косову и Метохији.

Др Ненад Поповић је један од најуспешнијих привредника Србије (добитник бројних признања), али и врсни аналитичар, од кога стрепи владајућа "стручна" евроунијатска гарнитура. Предаје на Економском факултету московског Универзитета Ломоносов и на Економском факултету Московског државног рударског универзитета. Народни је посланик, објавио је седам књига и преко 120 научних радова у области економије и регионалног развоја. Носилац је два државна ордена и два ордена Руске Православне Цркве. Један је од кључних аутора пројекта "Локални програми развоја 2011 - 2016" за 21 град у Србији.

Др Марко Јакшић је потпредседник Скупштине заједнице српских општина Косова и Метохије, а др Милан Ивановић је председник Српског националног већа северног Косова и Метохије - они су симбол опстанка Срба на Космету упркос терору шиптарских терориста и екстремиста, који делују уз полуприкривену подршку влада САД и земаља ЕУ. Спадају међу најзаслужније појединце у организацији одбране северне Косовске Митровице од албанских напада из јужног дела, за организацију здравствене службе, за организацију инфраструктуре у српском делу Космета, за омогућавање нормалног снабдевања, информисања Срба на Космету, итд.

Кампању је подржала и Студентска федерација Медицинског факултета Приштинског универзитета са привременим седиштем у (северној) Косовској Митровици. Кампања за државни савез Србије и Русије се не спроводи агресивно, већ темељно и систематски, а посебно нас радује (као што смо и очекивали) висока подршка Срба са Косова и Метохије. Они најбоље знају шта је "Европа" и шта им је донела. Они знају да је ЕУ најодговорнија за покушај насилног одвајања Космета од Србије.

 

"Ко ако не ми?" - банер покрета НАШИ на кампу Селигер по слогану Покрета 1389: