Насловна О нама Download Везе Контакт
Отворена диктатура евро-унијатског режима

Наставак репресије против "1389"

3. септембра 2010. покушали смо, по закону, да пријавимо у полицијској станици Стари Град, један мали пункт за прикупљање потписа против одржавања геј параде. Наш представник, угледни грађанин, породичан побожан човек, економиста, дочекан је као криминалац! Речено му је да ће сви чланови "1389" који се појаве у Кнез Михаиловој улици, да скупљају потписе против одржавања геј параде бити одмах похапшени! Начелник Полиције је још додао да су за 1389 све јавне активности забрањене. Очигледно да врх Полиције ради противзаконито по налогу режима. Ускраћена су нам основна права и слободе противуставно и противзаконито, како би се на силу спречио Покрет 1389 да пренесе грађанима своје ставове.

Поред ове репресије, стижу и позиви за издржавање затворске казне, због законито припремљених и изведених протестних шетњи против уласка Србије у ЕУ и НАТО. Режим покушава застрашивањем и казнама да спречи јавну критику Европске уније и тиме заводи евро-тоталитарну диктатуру, где се безразложно кажњавају, као у комунизму, они који критикују постојеће друштвено и политичко стање. Режим Бориса Тадића тиме показује своје недемократско и ненародно лице.

Казне и претње нас неће уплашити нити ће дрска, арогантна режимска сила зауставити све шири фронт противника уласка Србије у ЕУ.

Терором против 1389 - погледајте

 

позив за затвор

позив за затвор