Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Предавање у Великој Ремети 

04.09.2015.

Предавање о медицинским и фармаколошким процедурама и средствима (препаратима) који имају абортивно дејство, тојест доводе до побачаја, прекида трудноће и смрти детета одржао је господин Сергеј Чесноков, лидер руског покрета за забрану абортуса и директор московског фестивала За живот. Предавање је одржано у чувеном фрушкогорском манастиру Велика Ремета, а модератор је био јеромонах Кирило. Присутни у препуној сали манастира су са великом пажњом пратили излагање Сергеја Ч. Скренута је пажња на хормоналне контрацептивне таблете које нарушавају хормонску слику жене која их користи (са циљем да се заштити од зачећа) и како се хормонски поремећаји преносе на њен будући плод. Описане су страховите последице коришћења унутарматеричне спирале која не дозвољава зачетом плоду, детету да се пресели у материцу и причврсти за зид материце где треба да расте и развија се – „спирала“ се масовно користи као контрацептивно средство (против зачећа) а у ствари је абортивно, убија већ зачето дете – жене овога најчешће, на жалост, нису свесне.

Веома је подмукло и опасно то што савремени препарати и методи врше абортус у раној фази трудноће првих неколико дана, а жене то често и не знају, не знају да су већ биле на кратко трудне и да је њихово дете у почетку свог развоја и живота убијено. Има корпорација које зарађују велике количине новца на томе, али ово зло се мора зауставити, јер оваква превара и убијање деце не могу никоме донети добро ни срећу. Подаци о броју абортуса и размерама пренаталног погрома су потресли присутне.

Након овог предавања, посетили смо манастире Крушедол где смо се поклонили нашој светој мати Ангелини и њеној светој породици и манастир Гргетег, бисер Свете Фрушке Горе по својој лепоти, благодати, бројном монаштву, итд.

 

http://abortus.rs

Међународна иницијатива за забрану абортуса