Насловна О нама Download Везе Контакт

Регистрована криминална група (лажног покрета)

Јула 2010. године, регистрована је званично криминална група Мише Вацића и Игора Маринковића, која већ годину и по дана врши кривична дела лажног (неовлашћеног) представљања. Ова група је покушала бројним својим јавним наступима, лажно се представљајући, да компромитује Покрет 1389 и при томе извршила тешку обману јавног мњења.

Криминална група М.В.-И.М. је сво време уживала заштиту евро-унијатског режима, који ниједном није реаговао (на шта је по закону био дужан) да спречи превару и заштити интегритет удружења "1389" легално регистрованог 21. фебруара 2005. године (линк). Врхунац безобразлука и безакоња Тадићевог режима је регистрација лажног покрета, пет и по година након изворне регистрације "1389". Овим су нарушени темељи правне државе и владавине права у Србији. Није испоштован чак ни сертификат о заштити интелектуалне својине који је неприкосновен свуде у свету (линк). Криминална група (лажног покрета 1389) прибавила је себи имовинску корист од производње и продаје гардеробе са знаком заштићеним ауторским правом; плагијаторски сајт је од Тадићевог режима добио национални домен. Припадници лажног покрета су више пута физички нападали чланове 1389.

Регистрација новог (лажног) покрета 1389 је антидржавни акт, којим се парацивилна група уводи у поље легалног рада, чиме се ствара простор за развој других пара-цивилних, пара-војних и пара-државних структура по сличном принципу. Можемо, онда, очекивати: паралелну војску, паралелну полицију, паралелне судове, итд, односно анархију у земљи. Прогон 1389 се наставља новим методама. Државна власт покушава да уништи 1389 и историјски континуитет и идентитет српског народа зарад свог опстанка на власти и европских интеграција.

Миша Вацић и Игор Маринковић су заправо лидери две пропале организације: Фронт народа сербског и Омладинска иницијатива Раковице - Покрет 1389 их је упркос томе срдачно прихватио, али смо добили од њих нож у леђа. Хвала Богу, спречено је да се унутар 1389 догоди револуција слична октобарској револуцији 1917., Титовој револуцији, петооктобарској, наранџастој револуцији у Украјини, итд. Знамо ко те револуције осмишљава, покреће, финансира и изводи.

12.08.2010.