Насловна О нама Download Везе Контакт

Руска администрација не чува пријатеље Русије

15.11.2014.

Делови руске администрацијe лоше раде свој посао.

То је због тога што већину ствари које би требалo да радe уопште и не радe - па се не могу ни очекивати било какви резултати. Са друге стране разне безбедносне, информативне и друге службе Европе и Америке су веома посвећене уништењу привредних, политичких и других капацитета Русије.

Недавно је у Москви на аеродрому Внуково погинуо велики пријатељ Русије и један од најважнијих стратешких сарадника привреде Русије Кристоф де Маржери, председник и генерални директор француске нафтне компаније Тотал. Јуче 14.11.2014. у време када је почела вишедневна посета Србији руског патријарха Кирила (што наравно није случајно) пуцано је на српског бизнисмена Милана Бека који је у последње време интезивно сарађивао са Русима око покретања железница Србије. Листа оваквих догађаја је велика.

Руске државне службе су веома слабо заинтересоване, а често и потпуно незаинтересоване да заштите стратешке сараднике и партнере Руске Федерације у сфери економије, политике, културе, безбедности, итд. Са друге стране службе запада су посвећене ликвидирању или уништењу свих истакнутих појединаца и организација које се не уклапају у њихове империјалне планове.

Такозване "несреће" у којима страдају пријатељи Русије (или се као што је случај у Латинској Америци нагло разбољевају и умиру од рака про-руски владари држава) обесхрабрују савесне, вредне, одговорне и способне борце за мултиполарни свет и за истину о Русији и достојанствено место Русије и Православља у свету.

 

http://www.danas.rs/danasrs/iz_sata_u_sat/direktor_totala_poginuo_u_avionskoj_nesreci_kod_moskve.83.html?news_id=84696

РТС: После операције стање Милана Бека стабилно - линк

Вођа Руса из западне Украјине, Кирил Арбатов, убијен - детаљније

Убијен Александар Захарченко - линк1 - линк2 - линк3 - (Похоронят Захарченко на кладбище "Донецкое море" в Ленинском районе Донецка рядом с Арсеном Павловым (позывной Моторола) и Михаилом Толстых (позывной Гиви), которые также погибли в результате терактов)

 

Конструктивна критика савремене Русије - детаљније