Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Специјалне снаге Ратне Морнарице Русије

Београд 20.09.2013. године

Свака озбиљнија држава у циљу обезбеђења свог интегритета и суверенитета, државне целовитости и уставног уређења води рачуна о својој војсци. Тако је до свог распада чинила и бивша СФРЈ, од чије су ЈНА настале све војске сецесионистичких рапублика почевши од Словеније преко Хрватске, БиХ, Црне Горе и Македоније. Савезна Република Југославија је као наследница СФРЈ такође у оквиру својих могућности (с обзиром на вишегодишње санкције) водила рачуна о својој војсци све до петооктобарске револуције када на власт долазе демократске и социјално одговорне снаге које у циљу добробити народа и државе девастирају систем одбране.

Најелитније јединице сваке војске су свакако њене специјалне снаге, али и у оквиру елите постоји неко ко је најбољи, а то су увек биле специјалне снаге ратне морнарице. Покрет 1389 је раније писао о тзв Сил тиму број 6 (seal team six), међутим о елитним снагама руске војске, између осталог и о руским поморским диверзантима се не зна ништа. Овом приликом покрет 1389. даје вам на увид делове обуке руских поморских диверзаната.

http://rus-flot.narod.ru/pdss.html

Такође овом приликом покрет 1389 жели да укаже да намена тима број 6. и руских поморских диверзаната је дијаметрално супротна. Док тим број 6. иде по свету и спроводи америчко виђење правде дотле руски поморски диверзанти имају једну једину намену - заштиту територије Руске Федерације.

 

Одбрана - погледајте