Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Србија осрамоћена и понижена хапшењем Младића

27.05.2011.

Агенти ЦИА и МИ6 уз сарадњу домаћих полицајаца извели су акцију хапшења Ратка Младића у месту Лазарево код Зрењанина. Овим хапшењем су оружане снаге САД и ЕУ показале континуитет и доследност у својој намери да униште сва упоришта српске државности и суверености са обе стране реке Дрине, а евро-унијатски атлантистички режим у Београду је показао да је прљава крпа у рукама Брисела и Вашингтона. Покрету 1389 су се јавили многи грађани видно узбуђени, разочарани и у неверици, неки нису крили ни да су плакали. Општи закључак је да су Србија и цео српски народ осрамоћени и понижени.

Ратко Младић није био терориста, нити криминалац, ни хулиган, нити злочинац, већ законити, уставни командант Војске Републике Српске, која је легитимно бранила Србе у Босни и Херцеговини од муслиманске агресије, међународног тероризма и НАТО алијансе, која је бомбардовла РС. Младић има велики углед у народу, због свог професионализма, честитости и војних успеха. Србија и Република Српска нису заборавиле храбру и одлучну одбрану српског народа, којом је руководио Ратко Младић у најтежим тренуцима. Хапшење Ратка Младића је чин велеиздаје, а сви умешани у овај гнусни акт, ће одговарати пред јавношћу у ослобођеној Србији. Марионетска власт је овим потезом још једном потврдила своју приврженост мрачној, тоталитарној идеологији евро-атлантизма, која угрожава спокој читавог човечанства.

Савремена Србија показује да је политика наставак рата другим средствима, а власт која је инсталирана на крилима 24. марта 1999. и 5. октобра 2000. чини све што може да оправда и прикрије ратне злочине чланица НАТО пакта против српског народа, као и да легализује прогоне српског становништва, окупацију Косова и Метохије и БиХ, итд. Жалосно је и несхватљиво да су државни руководиоци спремни на оваква срамоћења и понижења Србије, ради опстанка на власти.

Западне силе су, посредством марионетске владе у Београду, дубоко угрозиле стабилност у региону, а веома напета друштвено-политичка атмосфера у Србији (незапосленост, мобинг, блокада медија, диктатура, несигурност, пропадање економије, итд) је доведена до експлозије и могућности избијања масовних уличних немира, па чак и озбиљних сукоба. Покрет 1389 је током критичног 26. маја интезивно разговарао са медијима и огорченим грађанима, како би се страсти смириле и спречио најгори сценарио, који одговара неспособном режиму, који губи тло под ногама и коме су неопходни очајнички потези не би ли се задржао на власти. Важно је да ову велеиздају (и друге издаје) не заборавимо и да на следећим изборима евро-унијати буду послати на ђубриште историје, где и припадају.

Са миром и достојанством показаћемо да је власт насилна, агресивна, аутистична (одвојена од народа и реалног живота), неспособна, неморална, итд, а да је српска омладина племенита, храбра, жељна рада и напретка, промена на боље. Екстремисти који угрожавају спокој и просперитет друштва су на власти у фотељама, а не у градском превозу и по парковима! На жалост, можемо очекивати још безумних провокација од стране САД и ЕУ преко марионетске власти Тадић-Цветковић, као што су самит НАТО пакта у Београду од 13. до 15. јуна, нова геј парада, итд. Будимо мудри и непоколебљиви, како бисмо одолели свим дивљачким притисцима политичке и медијске олигархије и како бисмо у миру Србију извели из понора на светлост дана.

Детаљи са спонтаног окупљања грађана против хапшења Ратка Младића у центру Београда 26. маја: