Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Суд у Хагу - идеологија четвртог рајха

23.05.2015.

Анти-суд у Хагу не одустаје од својих профашистичких ставова и свог политичког ангажмана са елементима расизма. Ова идеолошко-геополитичка установа ЕУ и НАТО пакта је ослободила одговорности све албанске и муслиманске терористе и хрватске генерале који су извели операцију "Олуја" и протерали стотине хиљада Срба из Крајине. Сви који су убијали Србе и етнички очистили велике просторе су награђени од Хага слободом и тиме је подржано да се ови злочини и даље наставе.

Са друге стране практично цело државно и војно руководство Србије, Републике Српске и РС Крајине је осуђено зато што су бранили свој народ, поступали по уставу и закону и трудили се да спрече понављање злочина и геноцида из Другог светског рата. Даља "сарадња" са Хагом је потпуно понижавајућа, а то је била и до сада: ЕУ политички уцењује Србију сарадњом са Хагом што показује да је овај "суд" политички.

Без озбиљног присуства руских и кинеских правника и доношења одлука консензусом на нивоу запад-Брикс свака даља сарадња са новим силама осовине ЕУ-НАТО-Хаг је бесмислена и контрапродуктивна.

 

Евро-атлантизам - детаљније

Друштвени активизам за међународно право и правду - детаљније