Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Шведска министарка Биргита Улсон - persona non grata

05.10.2012.

Шведска министарка за европске послове Биргита Улсон је најавила посету Србији 5. и 6. октобра са циљем дестабилизације државе и додатног понижења Хришћана, након гнусне изложбе коју је приредила њена земљакиња Елисабет Олсон Валин. Министарка Улсон планира да говори на скупу који је забрањен! Тиме она показује (као и поменута земљакиња) да нимало не поштује Србију, њену сувереност и одлуке државних органа.

Министарка Улсон долази у каубојском стилу на Балкан, колико је нама познато - непозвана! Њен долазак је школски пример дипломатског скандала.

Биргита Улсон планира да уцењује Владу Србије и условљава евро-интеграције геј парадом. Ово показује патолошку природу ЕУ. Такође је брутална злоупотреба националних мањина то што се проблем геј параде потпуно неосновано везује за Роме. Однос Срба према Ромима и положај Рома у нашем друштву може служити за пример многим државама ЕУ.

Шведска министарка Биргита Улсон себе поставља у позицију генералног секретара комунистичке (или неке друге) Интернационале који одређује колико Србија поштује људска права и слободе! Ко је овластио шведског државника да тако дрско понижава и оцењује развијеност цивилног друштва и владавине права у другој сувереној држави?

Нико од шведских званичника се још увек није оградио од изложбе "Ecce Homo" на којој се брутално и острашћено вређа Исус Христос и велика већина грађана Србије која верује у Њега као Бога.

Овакав колонијални однос шведске министарке према Србији је још један у безбројном низу аргумената против уласка Србије у Европску унију.

 

 

http://rts.rs/page/stories/sr/story/125/Dru%C5%A1tvo/1185006/Beograd+prvi+doma%C4%87in+izlo%C5%BEbe+%22Ecce+Homo%22.html

http://blic.rs/Vesti/Drustvo/345932/Svedska-ministarka-za-evropske-poslove-Birgita-Ulson-dolazi-na-Prajd-u-Beogradu

http://kurir-info.rs/svedska-ministarka-dolazi-na-paradu-clanak-440935