Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Убиство руске царске породице Романових

10.01.2013.

Сам овај злочин је довољан да се створи права слика о комунизму као тоталитарној, злочиначкој идеологији. Комунисти бољшевици су 1917. године заробили руску царску породицу Романових (цара Николаја II, његову жену Александру, сина Алексеја и четири ћерке: Олгу, Анастасију, Марију и Татијану). Следеће године 17. јула 1918. су стрељани по наређењу Лава Бронштајна Троцког. Пре тога су ћерке ошишане до главе и породица понижена.

Нико од комунистичких идеолога, политичара и вођа се за 94 и по године до данашњег дана није покајао за ово гнусно злодело, напротив оно се сматра у партијско-комесарским и круговима "црвене интелигенције" једним од највећих успеха!

Ако је убиство цара могло да има политичка или идеолошка објашњења то убиство недужне жене и петоро невине деце не може имати никакво разумно објашњење осим да је у питању - умоболност, зверство, крвожедност, мржња, острашћеност, параноја, макијавелизам. - Погледајте слике руске царске породице Романових и оне говоре више од хиљада речи; гледајући њихова дивна и племенита лица схватићете природу идеологије која их је убила.

Анти-комунизам - детаљније

Ћерке руског цара Николаја II Романовог:

Татијану Романовну су пре стрељања комунисти ошишали до главе:

Цареве ћерке:

Царевић, престолонаследник Алексеј Романов:

Царица мајка са ћеркама:

Неговање рањеника за време рата:

 

Анти-комунизам - детаљније

Братски народи: Русија - детаљније