Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Упутство за убиство нерођеног детета

27.07.2018.

Поборници абортуса у САД су у паници од најаве забране абортуса, тако да дају јавно упутства како се нерођено дете може убити упркос законској забрани! Једна од метода је физичка употреба вешалице за одела за ликвидирање детета и извлачење из материце, а друго је комбинација две пилуле које изазивају побачај! Дакле, све маске су пале, све приче о људским правима, здрављу жена итд поборника абортуса су очигледно груба лаж. Њихов циљ је абортус по сваку цену, па чак и ако се законски абортус одреди као убиство човека то их неће зауставити - они планирају да наставе и даље са пропагирањем абортуса. То је врло лоше за труднице и нерођену децу чији животи су тиме угрожени, а и за ове фанатике који заговарајући убиство деце улазе у тешка кривична дела. Остаје нам да се боримо за животе деце и здравље и срећу њихових мајки, а такође и против оваквих кампањи оних којима ништа није свето, који унапред планирају да не поштују законе, већ су од својих идеја направили искључиву идеологију. Абортивна индустрија већ планира велику трансформацију у случају забране и прелазак на интернет „пословање“ тојест продају „on-line“ пилула које усмрћују ембрион, а које жене могу лако да наруче и употребе према упутству са сајта или уз паковање таблете. Ову лукаву и паклену намеру треба спречити.


Упутство за убиство нерођеног детета комбинацијом две различите пилуле:

Упутство за убиство нерођеног детета помоћу две различите пилуле:

https://yahoo.com/news/world-like-without-roe-v-wade-175227534.html

Developed in 1980 and approved for use in the United States in 2000, the “abortion pill” is really two pills — mifepristone, also known as RU-486, combined with a second drug, misoprostol, taken 24 to 48 hours later.
When used during the first trimester they are considered a safe, effective and private method, and they account for a steadily increasing percentage of abortions in the U.S. “About half of the patients I take care of opt for a medication abortion,” Perritt says.

Groups like Women on Web and Plan C have interactive websites on which patients can figure out how far along they are in a pregnancy, list any medical issues that might present complications and then have the medication mailed to their home.

Banning abortion clearly does not stop abortion from happening,” Aiken says. “That’s the one thing we know definitively.”

 

Или помоћу вешалице за одела:

 

Међународна иницијатива за забрану абортуса - детаљније