Насловна О нама Download Везе Контакт
Апел Покрета 1389 Србима у матици и у свету

Пређимо са "facebook" на "вконтакте.ру"

вконтакте.ру

Покрет 1389 позива све Србе који користе интернет, у земљи и расејању, да ограниче и умање своје активности на америчкој мрежи "facebook" и да почну интезивније ангажовање на друштвеној мрежи "вконтакте.ру" на адреси: http://vkontakte.ru "Вконтакте" је мрежа у великом успону, бележи преко два милиона нових регистрованих корисника у последњих месец дана и тренутно их има преко 82 милиона чланова (22. августа већ преко 85, а 30. септембра преко 90 милиона и број расте!). Можете се регистровати уписујући своју електронску пошту. Можете обављати све активности на српском језику или на руском, енглеском, итд.

Све више је Срба на овој мрежи, а присутна је скоро цела омладина Русије и Украјине. Она повезује снажно Православно Словенски свет на модеран, јасан и ефикасан начин. Могуће је свом налогу придодати фотографије и видео записе, музику, белешке, учлањивати се и образовати групе, и много тога другог. "Вконтакте" се одликује огромном базом музике и филмова са српског говорног подручја, руског, енглеског, итд. Наравно могуће је размењивати поруке приватно или јавно са другим учесницима, најављивати важне догађаје, и још много тога другог.

Сајт је позициониран у Руској Федерацији са руским националним доменом "ру" за разлику од "facebook" мреже која је позиционирана у Америци, што доноси милијарде долара профита Америци (која је признала независност Косова и Метохије) а и ваше податке чини доступним америчким обавештајним и специјалним безбедносним службама, што је свакако непожељно.

Ово је мали корак за тебе, али велики за Србију!

вконтакте