Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Вук Драшковић и Б-92 против Устава Србије

6. августа 2010. поново су устали Б-92 и Вук Драшковић против Устава Србије. Извршили су још један медијско-политички криминални напад (за који наравно не одговарају пред Уставним судом и другим органима) на највиши правни акт Републике Србије, који има и значајну надправну, друштвену вредност. Б-92 и Вук Драшковић отворено позивају на одбацивање Устава Србије и предају Косова и Метохије Албанцима и Америци. Такође позивају на евро-атлантске интеграције, тојест, улазак Србије у НАТО пакт! Питање је само колику плату од САД има Вук за овакво заступање атлантских интереса.

Вук Драшковић је лепо објаснио који је то његов "свет", а уједно и свет Б92 и свет Бориса Тадића - то су Брисел, Вашингтон и Њујорк (и тачка.). То је за њих цео свет, а све изван тога је непознато и опасно пространство. Народ Србије не жели да живи у таквом "свету" и да се одрекне Косова и Метохије зарад Вуковог "света". По Вуку Устав окива Србију, у ствари, како касније поштеније каже, Устав окива његове аспирације и амбиције о евро-уређењу Србије по мери запада. Вук покушава да сломи правну кичму Србије и да изазове нови талас кризе, сукоба и дезинтеграција Србије.

Трагично је што бројни политичари и медији (сви редом на платним списковима амбасада Америке, Енглеске, Немачке, итд) позивају на кршење Устава и предају Косова, што државни органи толеришу и не интервенишу у заштиту Устава, суверености и целовитости Републике Србије, док се омладинске организације које се грчевито боре, на миран начин, да се заштите Устав, сувереност и целовитост Србије налазе на списку за забрану пред Уставним судом Србије. Заиста, тешко је наћи било какав коментар за овакву ситуацију у 2010. години, када су скоро све националне фреквенције и највише државне положаје запосели анти-државне и анти-народне марионетске снаге, које покушавају свим силама да угуше и униште сваког ко пружа отпор оваквом анти-поретку.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=08&dd=06&nav_category=11&nav_id=450338