Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Власт штити терористе и прогања патриоте!

09. новембра српска власт је довела Србију у срамотно и понижавајуће стање. Патриотски скуп на Тргу републике са заставама Србије и Русије и иконом Пресвете Богородице је забрањен. Истовремено дозвољено је немачком Гете институту да сазида такозвани "Берлински зид" на истом месту (Немачка је признала независност Косова и Метохије и држи под оружаном окупацијом петину Космета, да не помињемо ранија историјска искуства). Тако Влада Србије слави уједињење Немачке и почетак трагедије српског народа. Неподношљиво је и мучно да се на светски дан борбе против фашизма и антисемитизма, одобри скуп Немачкој амбасади, а забрани грађанима Србије усред Београда!! Но, то још није најгоре.

Истог дана организована је протестна шетња такозваног Покрета антифашисткиња и антифашиста, тојест Антифа. Ради се о споју анархиста и промотера геј параде који се представљају као "антифашисти"! То су исти они анархисти који су недавно бацили молотовљев коктел на Амбасаду братске нам Грчке државе; овај терористички чин није сметао Полицији која је у великом броју обезбеђивала скуп. Иначе, Полиција је прикривала анархистичке злочинце тиме што је у првом извештају после напада на Амбасаду саопштила да су нападачи непознати; када су чланови Покрета 1389 уклонили покривач са зида Амбасаде указао се графит-потпис анархиста. Фотографисали смо графит и изнели га у јавност. Сарадња Владе Србије и анархиста се очигледно наставља.

Ужасно је, поражавајуће и одвратно да се девијантна комунистичка струја анархиста (у црној кореографији) и организатори неуспешне геј параде (у дугиним бојама) представљају као антифашисти!! Овим не-разумним групама су облици фашизма: држава, брак, војска, Црква, итд. Антифашизам је са друге стране, историјски гледано, оружани одбрамбени организовани покрет очувања сопствене суверености и целовитости, покрет који је дао вишемилионске жртве и храбром борбом, пожртвовањем и јединством успео да сломи офанзивни злочиначки, геноцидни талас нацизма и фашизма. Данашњи лажни антифашистички покрет анархо-геј "Антифа" користи латинично писмо - писмо нациста и фашиста!! Он представља гнусно фалсификовање историје и злоупотребу појма анти-фашизма. Он врши замену теза и покушава да замени места жртвама и злочинцима. Увреда је за милионе невиних цивила, породичних људи, који су страдали у холокаусту или геноциду од стране нациста, да се поистовећују са девијантним групама. Увреда је за милионе одважних војника палих у борби са нацистичким окупатором, да се поистовећују са лезбејкама и хомосексуалцима, са терористима у црним чизмама и са црним заставама.

Оваквим аранжманом 9. новембра, Влада Србије и Полиција пљунули су на гробове хероја и жртава, на децу стрељану у Крагујевцу и заклану у Јасеновцу. Никада раније се сећање на њих није уприличило овако неверодостојно. Шта се то дешава са нашом земљом? Коме одговара овакво обесмишљавање антифашизма. Оно само може подстакнути и охрабрити неонацизам. Позивамо Владу Србије и Полицију да се не играју са историјским вредностима и достојанством српског народа. Стрпљењу народа се ближи крај.

Разоткривање анархистичког графита-потписа на Грчкој амбасади након напада молотовљевим коктелом:

Прикривање анархистичког напада на Грчку амбасаду  разоткривен потпис анархиста на Грчкој амбасади након напада

За анархисте је цео свет један велики фашизам у коме су они једини "антифашисти":

Анархисти на Платоу 09.11.2009.

Анархисти не показују знаке кајања због напада на Грчку амбасаду - напротив! Наставиће са тероризмом и подривањем међународног Православног братства, под окриљем Тадићевог режима:

Анархисти на Платоу 09.11.2009.

Организатори геј параде на скупу срамоте и лажног антифашизма:

промотери геј параде на лажном антифашистичком скупу

Црвено-црна комбинација боја је честа код против-црквених организација:

Анархисти на Платоу, 09.11.2009. - застава Анархисти на Платоу 09.11.2009.