Насловна О нама Download Везе Контакт

 

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/125125/Policija+zabranila+skup+desni%C4%8Darskih+udru%C5%BEenja+u+Beogradu.html

BEOGRAD 11. 07. 2010

TANJUG

Policija zabranila skup desnicarskih udruzenja u Beogradu

Najavljena akcija "Srecan 11. jul, dan oslobadjanja Srebrenice", u organizaciji udruzenja "Nasi"` i "Srpskog narodnog pokreta 1389", u centru Beograda, zabranjena je zbog menjanja njenog sadrzaja, receno je Tanjugu u Ministarstvu unutrasnjih poslova (MUP)

Najavljena akcija "Srecan 11. jul, dan oslobadjanja Srebrenice", u organizaciji udruzenja "Nasi"` i "Srpskog narodnog pokreta 1389", u centru Beograda, zabranjena je zbog menjanja njenog sadrzaja, receno je Tanjugu u Ministarstvu unutrasnjih poslova (MUP).


S obzirom na to da je skup najavljen u 13 sati kod restorana Kasina na Terazijama, zbog kratkog vremena, odluka o zabrani organizatorima ce, kako navode u MUP-u, biti saopstena usmeno.


MUP je organizatorima prvobitno bio odbrio samo postavljanje standa i deljenje propagandnog materijala, ali je, kako se objasnjava, u medjuvremenu doslo do promene sadrzaja te akcije i zato je odluceno da se ona zabrani.


Udruzenja "Nasi" i "1389" jutros su najavili da ce na skupu u centru Beograda postaviti pult sa promotivnim materijalom, i da ce gradjani moci da se fotografisu sa posterom generala Ratka Mladica u prirodnoj velicini.

 

повратак на претходну страницу - погледајте