Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Деманти вести о плакатима "1389"

Покрет 1389 се потпуно ограђује од плаката ""СРЕЋАН ВАМ 11. ЈУЛ ДАН ОСЛОБОЂЕЊА СРПСКОГ ГРАДА СРЕБРЕНИЦЕ WWW.SNP1389.RS". Ови плакати немају никакве везе са организацијом "1389", они су дело једне групе која око годину и по дана покушава да компромитује Покрет 1389 лажно се представљајући. При томе државни органи толеришу овакво криминално понашање, одобрава им се јавно деловање и коришћење лажних интернет адреса Покрета 1389 и других лажних обележја.

"Иницијатива младих за људска права" и медијска кућа "Б-92" су не проверивши аутентичност плаката кренули са медијским линчовањем, тражећи забрану "1389"!? Крајње је време да се санкционишу лажно представљање и најтежи видови клевете, у смисли да се "1389" оптужује за "величање геноцида". "1389" не велича геноцид, нити иједан ратни злочин, већ напротив тражимо истину и разумевање за жртве, али такође одбијамо да се догађаји у Сребреници назову "геноцидом", јер то објективно није у питању.

Ми позивамо грађане да на Петровдан 12. јула посете Братунац и одају почаст за преко 2 хиљаде страдалих Срба у Сребреници и околини од злочиначке банде Насера Орића, кога је суд у Хагу скандалозно ослободио кривице!

"Покрет 1389" има разумевање за све жртве и жалимо због сваког невино изгубљеног живота, али морамо подсетити да рат у Босни и Херцеговини није започео српски народ, и да највећу одговорност сносе муслимански милитанти који су рат започели. "Покрет 1389" има разумевање за све жртве за разлику од расистичких организација "Иницијатива младих за људска права", "Жене у црном", "Б-92" и друге које се годинама баве само муслиманским жртвама истовремено игноришући српске жртве, тако бивајући саучесници муслиманских злочинаца и помагачи њиховог ослобођења и оправдавања њихових злочина.

Клеветничка вест на Б-92 - погледајте
Дезинформација "јавног сервиса" Радио Београда 1 - погледајте
Обмане РТС-а - погледајте
... и наравно Блиц - погледајте
Курир се придружује медијском линчу - погледајте
Press не изостаје из линча лажима - погледајте
"BH-news" извештава лажно о догађају - погледајте
"24sata.info" шири дезинформацију - погледајте
"Vesti-online" преноси дезинформацију - погледајте

 

Истраживања 1389 о ратним злочинима и геноциду над Србима - погледајте
Наша истраживања о Сребреници - погледајте

Лажни покрет са лажном заставом са про-америчком песницом: