Насловна О нама Download Везе Контакт

 

Криминалне поруке лажног покрета 1389

Лажни Покрет 1389 опремљен од власти противзаконитим папирима о регистрацији, уз подршку бројних домаћих медија (па чак и британског BBC-а - линк), наставља своје криминалне активности. Последња акција су налепнице: "Alea iacta est" (коцка је бачена) на којима је приказан маскирани нападач који баца камену коцку. Реченицу "Alea iacta est" је изговорио Цезар (који је проширио власт Рима до Атлантика) 49. године пне и она је означавала почетак грађанског рата. Очигледно да они који су израдили ове налепнице заговарају насиље и прижељкују грађански рат. Одговорност за овај материјал сносе и државни органи, који скоро две године толеришу постојање и деловање лажног 1389, а недавно су им (мимо свих норми) дали и потврду о регистрацији (линк).

Покрет 1389, наравно, не позива на насиље и грађански рат, већ на законит и Православни начин борбе за основне вредности српског народа. Ми 10. октобра нисмо бацали камење већ смо учествовали у литији са Крстом, иконама и духовним песмама, што је већ добро познато (линк). Очигледно да режиму одговара насиље на улицама, јер држи под протекцијом нелегалну агресивну групу, а легалну жестоко малтретира на све начине и покушава да је забрани. Режиму је насиље последња сламка за коју се хвата, а уједно и изговор за додатни прогон неистомишљеника. Булдожер-режим у сваком опозиционом деловању види организовани криминал, што је јасан знак диктатуре и репресије.

Ове мрачне налепнице су једна од пажљиво осмишљених кампања лажи и медијског жигосања, чији је циљ да се 1389 и друга родољубива удружења инкриминишу и повежу са насиљем, мржњом, агресијом, искључивошћу, итд. Ради се о комплексној кампањи у којој је истакнут лажни 1389, али су укључени и државни органи који толеришу криминалне испаде и који су регистровали противзаконито плагијаторе, а такође и познати финансијери, медији, западни медији, итд. Све наведено говори о агонији евро-атлантског режима, његовом неморалу, безобзирности и спремности да се користи свим средствима зарад одржања на власти. Очекујемо да ће јавност Србије, правосудни органи и пријатељи Србије у међународној заједници реаговати, како би се основе владавине права поново успоставиле и како би се спречило изазивање анархије или завођење фашистичког поретка у Србији.

02.11.2010.

налепница лажног покрета