Насловна О нама Download Везе Контакт
Европска унија и Влада Србије одговорни за нови терор над Србима на Косову и Метохији

            23. и 24. априла 2010. су специјалне снаге КПС - Косовске полиције (махом дојучерашњи терористи) искључивали и уништавали предајнике српске мобилне телефоније и тако наставили терор над српским народом који је упркос ранијим насиљима и злочинима херојски остао на Косову и Метохији. 

            Сада је, осим ово чињеничног стања, важно приметити ко сноси главну одговорност за наставак терора над Србима - а то су Европска унија и про-европска Влада Србије. Европска унија је инсистирала на слању своје мисије ЕУлекс, која наводно треба да помогне успостављању владавине права, мада су је преко 95 % Срба са Косова и Метохије окарактерисали као непожељну, а многи и као окупациону. Влада Србије је подржала мисију ЕУлекс  уз пуно патетике и лажних обећања. Према томе мисија ЕУлекс, односно Европска унија и Влада Србије који су је инсталирали на светој српској земљи сносе пуну одговорност за последњи терор над српским народом на Косову и Метохији.

            Очекујемо од највиших представника Европске уније и Владе Србије (и од председника Бориса Тадића који је био један од најватренијих заговорника доласка ЕУлекс-а, који ће по њему побољшати положај српске заједнице) да иступе у јавности и као озбиљне, одговорне, зреле, пунолетне особе преузму одговорност за последње догађаје. Предлажемо им подношење неопозивих оставки.

Тадић се сетио Срба на Косову и Метохији - погледајте

вест на РТС-у - погледајте

прилог листа Политика - погледајте

прилози листа Блиц - 1. чланак ... 2. чланак

вест на Б-92 - погледајте

Ораховац ЕУлекс

ЕУлекс

Европска унија и ЕУлекс сматрају Србију суседом Косова!!